StomaTeam > Články > Novinky > IDS 2021 – Prohlášení VDDI k neúčasti Dentsply Sirona na veletrhu

IDS 2021 – Prohlášení VDDI k neúčasti Dentsply Sirona na veletrhu

5. 8. 2020 | Zdroj: VDDI

Po oznámení, že se jedna z hlavních mezinárodních společností (pozn. red.: Dentsply Sirona) nezúčastní IDS 2021, dostává VDDI (hlavní origanizátor veletrhu IDS) řadu dotazů od odborných médií, která požadují prohlášení asociace.

VDDI si váží a chápe váš zájem o IDS, přední světový veletrh, a je si vědoma složitosti příprav na 39. ročník IDS v roce 2021. V období před každým konáním IDS řešíme registrace, opětovné registrace, pozdní registrace a bohužel také zrušení registrací.

IDS se jako přední světový veletrh pro dentální průmysl snaží prezentovat všechny mnohostranné a komplexní tržní aktivity dentálního průmyslu po celém světě a pro každou společnost je špatné, pokud na celosvětové přehlídce IDS chybí.

Uvědomujeme si, že se bude IDS 2021 od předchozích realizovaných veletrhů IDS lišit. Koronavirová krize ovlivňuje celý svět a stejně tak všechny oblasti života, IDS nevyjímaje. Koncepce bezpečnosti a hygieny vypracovaná společností Koelnmesse bere v potaz všechny relevantní předpisy pro veletrhy, stejně jako bezpečnost vystavovatelů a návštěvníků.

Na začátku července pověřila Valná hromada VDDI, jakož i výbory Výkonné a Poradní rady společnost Koelnmesse a GFDI mbH, aby vytvořily scénáře a kritéria tak, aby bylo možno na začátku října 2020 objektivně vyhodnotit možnou účast na IDS 2021. Stanovili jsme tento termín v této extrémně rychle se vyvíjející a měnící situaci jako nejzazší možný čas pro konečné rozhodnutí.

Víme, že žádný vystavovatel, ať už nový nebo pravidelný, ať už je členem VDDI nebo nikoli, nemá snadné rozhodování.

VDDI mrzí, když některá společnost z IDS odstoupí, protože každý vystavovatel, bez ohledu na velikost a zaměření aktivity, představuje důležitou součást celkové struktury mezinárodního veletrhu IDS.

Nicméně vždy bylo a nadále je na individuálním a samostatném rozhodnutí každé společnosti plánovat, vyhodnocovat a rozhodovat o svých marketingových opatřeních. Mezi ně patří také účast nebo neúčast na IDS.

Budeme toto rozhodnutí samozřejmě respektovat, bez ohledu na to, jak moc nás bude mrzet.

Pro všechny vystavovatele, kteří se již zaregistrovali, a ty, kteří jsou dosud ve fázi interních konzultací, je IDS důležitým startovním bodem pro vstup na mezinárodní trh a upevnění nebo rozšíření pozic na trhu.

S pozdravem

Mark Stephen Pace
Předseda VDDI

Registrujte se na Pragodent!

3. 9. 2021 | PR, PVA EXPO PRAHA

Registrujte se na Pragodent! Číst více >
Biodentine™ otevírá nové možnosti ošetření umožňující záchranu většího počtu zubů Články

15. 10. 2020 | Novinky

Biodentine™, který byl uveden na trh před téměř 10 lety, se stal nepostradatelným přípravkem pro ošetření vitální dřeně...

Společnost Align Technology uvádí na český trh software iTero Workflow 2.0 Články
video
Společnost Align Technology uvádí na český trh software iTero Workflow 2.0

7. 9. 2021 | Novinky

Funkce nově uvedeného softwaru iTero Workflow 2.0 zahrnují rychlejší...

All-in-two: rekonstrukce dentálními implantáty v pouhých 2 návštěvách Články
All-in-two: rekonstrukce dentálními implantáty v pouhých 2 návštěvách

2. 8. 2021 | Novinky

Technologický pokrok vytvořil podmínky, díky kterým mohou být implantáty...

Tyto webové stránky a na nich obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké laické veřejnosti.

Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve zdravotnictví ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a současně, že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem ve zdravotnictví nejste.

Potvrzuji, že splňuji podmínky vstupu na web