StomaTeam > Články > Novinky > IDS 2021 – Prohlášení VDDI k neúčasti Dentsply Sirona na veletrhu

IDS 2021 – Prohlášení VDDI k neúčasti Dentsply Sirona na veletrhu

5. 8. 2020 | Zdroj: VDDI

Po oznámení, že se jedna z hlavních mezinárodních společností (pozn. red.: Dentsply Sirona) nezúčastní IDS 2021, dostává VDDI (hlavní origanizátor veletrhu IDS) řadu dotazů od odborných médií, která požadují prohlášení asociace.

VDDI si váží a chápe váš zájem o IDS, přední světový veletrh, a je si vědoma složitosti příprav na 39. ročník IDS v roce 2021. V období před každým konáním IDS řešíme registrace, opětovné registrace, pozdní registrace a bohužel také zrušení registrací.

IDS se jako přední světový veletrh pro dentální průmysl snaží prezentovat všechny mnohostranné a komplexní tržní aktivity dentálního průmyslu po celém světě a pro každou společnost je špatné, pokud na celosvětové přehlídce IDS chybí.

Uvědomujeme si, že se bude IDS 2021 od předchozích realizovaných veletrhů IDS lišit. Koronavirová krize ovlivňuje celý svět a stejně tak všechny oblasti života, IDS nevyjímaje. Koncepce bezpečnosti a hygieny vypracovaná společností Koelnmesse bere v potaz všechny relevantní předpisy pro veletrhy, stejně jako bezpečnost vystavovatelů a návštěvníků.

Na začátku července pověřila Valná hromada VDDI, jakož i výbory Výkonné a Poradní rady společnost Koelnmesse a GFDI mbH, aby vytvořily scénáře a kritéria tak, aby bylo možno na začátku října 2020 objektivně vyhodnotit možnou účast na IDS 2021. Stanovili jsme tento termín v této extrémně rychle se vyvíjející a měnící situaci jako nejzazší možný čas pro konečné rozhodnutí.

Víme, že žádný vystavovatel, ať už nový nebo pravidelný, ať už je členem VDDI nebo nikoli, nemá snadné rozhodování.

VDDI mrzí, když některá společnost z IDS odstoupí, protože každý vystavovatel, bez ohledu na velikost a zaměření aktivity, představuje důležitou součást celkové struktury mezinárodního veletrhu IDS.

Nicméně vždy bylo a nadále je na individuálním a samostatném rozhodnutí každé společnosti plánovat, vyhodnocovat a rozhodovat o svých marketingových opatřeních. Mezi ně patří také účast nebo neúčast na IDS.

Budeme toto rozhodnutí samozřejmě respektovat, bez ohledu na to, jak moc nás bude mrzet.

Pro všechny vystavovatele, kteří se již zaregistrovali, a ty, kteří jsou dosud ve fázi interních konzultací, je IDS důležitým startovním bodem pro vstup na mezinárodní trh a upevnění nebo rozšíření pozic na trhu.

S pozdravem

Mark Stephen Pace
Předseda VDDI

CURASEPT s ADS® Články