menuCZK0
StomaTeam > Články > Novinky > Stanovisko asociace Czechdent k pořádání českého dentálního veletrhu a kongresu

Stanovisko asociace Czechdent k pořádání českého dentálního veletrhu a kongresu

Členové asociace Czechdent se na jednání dne 6. 2. 2019 jednomyslně shodli, že závěry říjnové schůzky a dlouhodobý pohled na organizaci dentálního veletrhu v Česku zůstávají neměnné:

• Členové asociace Czechdent na základě zkušeností z ostatních evropských zemí chtějí vystavovat na veletrhu, který bude uspořádán společně s takovým kongresem, kde přednáškové sály budou integrální součástí vystavovacích hal a kongres bude organizován tak, aby účastníci přednášek měli dostatečné přestávky pro návštěvy stánků vystavovatelů.
  • Nebude-li takové uspořádání možné, preferují členové Czechdent uspořádání veletrhu bez kongresu.
  • Toto bylo členy opět odhlasováno jednomyslně.
  • Pro udržení vysoké kvality informací a služeb návštěvníkům je nutné, aby byl veletrh organizován pouze jednou za dva roky, a to v roce konání IDS a je zásadní, aby organizátor dentálního veletrhu toto členům zaručil.
  • Zároveň jsou členové Czechdent takovému organizátorovi připraveni garantovat, že nepodpoří žádný jiný veletrh.
  • Také tento požadavek byl jednomyslně schválen všemi hlasy přítomných členů.
  • Pro naplnění obou požadavků zplnomocnili členové předsedu Pavla Smažíka k jednání se všemi zainteresovanými subjekty.
Člověk a stroje! Amann Girrbach ohlašuje další digitální revoluci Články
Člověk a stroje! Amann Girrbach ohlašuje další digitální revoluci

8. 3. 2019 | Novinky

V roce 2009 zahájila společnost Amann Girrbach s přístrojem Ceramill...