StomaTeam > Články > Novinky > Stanovisko asociace Czechdent k pořádání českého dentálního veletrhu a kongresu

Stanovisko asociace Czechdent k pořádání českého dentálního veletrhu a kongresu

12. 2. 2019 |

Členové asociace Czechdent se na jednání dne 6. 2. 2019 jednomyslně shodli, že závěry říjnové schůzky a dlouhodobý pohled na organizaci dentálního veletrhu v Česku zůstávají neměnné:

• Členové asociace Czechdent na základě zkušeností z ostatních evropských zemí chtějí vystavovat na veletrhu, který bude uspořádán společně s takovým kongresem, kde přednáškové sály budou integrální součástí vystavovacích hal a kongres bude organizován tak, aby účastníci přednášek měli dostatečné přestávky pro návštěvy stánků vystavovatelů.
  • Nebude-li takové uspořádání možné, preferují členové Czechdent uspořádání veletrhu bez kongresu.
  • Toto bylo členy opět odhlasováno jednomyslně.
  • Pro udržení vysoké kvality informací a služeb návštěvníkům je nutné, aby byl veletrh organizován pouze jednou za dva roky, a to v roce konání IDS a je zásadní, aby organizátor dentálního veletrhu toto členům zaručil.
  • Zároveň jsou členové Czechdent takovému organizátorovi připraveni garantovat, že nepodpoří žádný jiný veletrh.
  • Také tento požadavek byl jednomyslně schválen všemi hlasy přítomných členů.
  • Pro naplnění obou požadavků zplnomocnili členové předsedu Pavla Smažíka k jednání se všemi zainteresovanými subjekty.
Profesní ekzém v dentálním prostředí Články
Profesní ekzém v dentálním prostředí

23. 9. 2020 | Novinky

Zdravím celý odborný dentální tým. V jednom z minulých vydání časopisu StomaTeam 6/2018 jsem vás v článku „Když je váš život tak trochu psycho“...

Biodentine™ otevírá nové možnosti ošetření umožňující záchranu většího počtu zubů Články

15. 10. 2020 | Novinky

Biodentine™, který byl uveden na trh před téměř 10 lety, se stal nepostradatelným přípravkem pro ošetření vitální dřeně...

Stanovisko prezidia ADH ČR 1/2020 týkající se plošného uzavření ordinací dentální hygieny Články

5. 11. 2020 | Novinky

Prezidium ADH ČR se po důkladném zvážení všech okolností rozhodlo, že...

Tyto webové stránky a na nich obsažené informace jsou určeny odborným pracovníkům ve zdravotnictví a nejsou určeny široké laické veřejnosti.

Pokračováním v používání těchto stránek potvrzujete, že jste odborníkem ve zdravotnictví ve smyslu § 2a zákona č. 40/1995 Sb., o regulaci reklamy, ve znění pozdějších předpisů, a současně, že jste si vědom(a) rizik, která jsou spojena s tím, že se seznámíte s informacemi takto určenými pro případ, že odborníkem ve zdravotnictví nejste.

Potvrzuji, že splňuji podmínky vstupu na web